On je najzgodniji srpski fudbaler, a ovo je žena koja je UKRALA NJEGOVO SRCE: Nikada je ne pokazuje u javnosti, a PRELEPA JE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 18:50

On je najzgodniji srpski fudbaler, a ovo je žena koja je UKRALA NJEGOVO SRCE: Nikada je ne pokazuje u javnosti, a PRELEPA JE! (FOTO)

Nije klasična "žena fudbalera"...

Fotografije Dušana Tadića sa godišnjeg odmora zapalile su sprsku javnost.

Dok ga neki porede sa Kristijanom Ronaldom tvrdeći da je naš as bolji frajer, žene uzdišu za njegovim isklesanim mišićima.

Enjoying the last days off! 🌴☀️😎

Објава коју дели Dušan Tadić (@dt10_official) дана 28. Јул 2020. у 1:19 PDT

Njeno ime je Dragana Vukanac.Na njihovu žalost Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u srećnom braku i to sa lepoticom koju retko (boje rečeno nikad) ne pokazuje u javnosti.

Dragan i Dušan su godinama zajedno, a svoju ljubav ljubomorno kriju od očiju javnosti. Jedno je izvesno - u srećnom su i stabilnom braku, bez ikakvih trzavica i bez ijedne glasine o razdvajanju.

@draganavukanac је поделио/ла објаву дана 3. Авг 2012. у 3:14 PDT

Lepa Dragana nije klasična žena fudbalera, upravo suprotno - ne razmeće se skupim stvarima, ne izlazi na splavove, čak o njoj je teško pronaći bilo kakve podatke, a nema ni društvene mreže. Ono što se zna jeste da mu je bila najveća podrška kako u karijeri, tako i u privatnom životu. Oni koji je poznajutvrde da je reč o velikoj dami.

Postoji svega nekoliko njenih starih fotografija, a čak ni sam Tadić na svom zvaničnom Instagram profilu ne objavljuje slike voljene supruge.

@draganavukanac је поделио/ла објаву дана 3. Авг 2012. у 3:11 PDT

Inače, par ima i dvoje dece - sina Petra i ćerku Taru, a svojevremeno je fudbaler istakao da bi voleo da se njihova mala porodici proširi.

- Najslađi snovi su mi vezani za proširenje porodice. Trenutno smo na dvoje (sin i ćerka), planiramo bar još toliko - rekao je svojevremno fudbaler.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.