Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 18:43

Omladinci Altin Asira nemaju konkurenciju, Nebitči do trijumfa za 120 sekundi

Ašhabad "pogurala" dva crvena kartona i penal

Mlađe kategorije Altin Asira očigledno nemaju konkurenciju u omladinskoj konkurenciji. Posle nešto “slabijeg“ starta, kada bi njihova odbrana tu i tamo kapitulirala ponekad, već pet kola zaredom mreža Altin Asira je netaknuta, o čemu govori i poslednja, najubledljivija pobeda od početka sezone na gostovanju protiv Merva – 0:6 (0:4).

Igrač utakmice svakako je trostruki strelac Akmamedov Begenč koji je “načeo“ >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćina sa dva gola do sredine prvog dela utakmice, a posao je bio gotov već na poluvremenu, pošto je gost do poluvremena postigao još dva gola preko Muratberdjeva i Iljasova. U nastavku nije bilo previše uzbuđenja, sve vredno pomena dogodilo se u finišu meča kada su gosti dodatno uvećali prednost preko Gurbandurdjeva i još jednom Begenča koji je tako komplentirao het-trik.

Bio je ovo osmi trijumf Altin Asira iz isto toliko utakmica uz impresivnu gol razliku – 31:3.

Zanimljivo je bilo i u duelu dve poslednjeplasirane u kome je Ašhabad kod kuće slavio protiv Sagadama sa 2:1. Domaćinu je posao olakšan isključenjem dvojice fudbalera Sagadama, a posle prvog je Ašhabad nagrađen penalom sa kojeg je u 82. minutu i stigao do pobedonosnog gola.

Nebitči se na svom terenu mučio protiv Ahala sve do 78. minuta kada je za samo 120 sekundi postigao dva gola i sebi obezbedio nešto mirniji finiš utakmice – 2:0.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.