Oluja prošla, Ronaldo odahnuo, evo šta će se dalje dešavati sa optužbom!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja prošla, Ronaldo odahnuo, evo šta će se dalje dešavati sa optužbom!

Iz Amerike stižu vesti koje je želeo da čuje, sa druge strane u njegovoj domovini predviđaju da će sve dugo trajati i da Portugalac ne mora da brine...

Kristijano Ronaldo je ostavio slučaj iza sebe, kako pišu španski mediji, njegovi ugovori su sigurni, angažovao je najbolji mogući advokatski tim, a američka javnost veruje da Majorga nema osnova za tužbu.

Naime, nije u pitanju vreme kada se desilo, već to što nema nikakvih novih dokaza, niti je oštećena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strana pribavila svedočenja još nekih eventualnih žrtava Ronalda.

Pretpostavlja se da će Ronaldovi advokati tražiti da se slučaj, odnosno krivična prijava odbaci, a čitav proces, i ako ga bude dugo će trajati.

Jasno, velika porota odlučuje o tome hoće li uopšte biti suđenja, u ovom trenutku policija traži dokaze, ali tek slede eventualna veštačenja, prikupljanje materijala, Kristin Majorga je navodno u teškoj poziciji jer nije prijavila ime navodnog napadača, to jest silovatelja, ona se poziva na sporazum sa Ronaldom koji nema vrednost na sudu jer se radi o hakovanom dokumentu.

Po savetima svojih advokata, ali i predstavnika za javnost, Ronaldo insistira na porodičnom životu, imidžu čoveka koji uživa sa decom i najbližima i ovih dana uglavnom objavljuje slike na Instagramu u kojima potencira ljubav za svoju porodicu.

Ako ne bude podignuta optužnica, bitka će uslediti, ali ovoga puta Ronaldo kao oštećena strana, kažu da će odšteta koju će tražiti jer je advokat Kristijansen upravo za to specijalizovan biti astronomska.

Bilo kako bilo, Ronaldo može da se posveti Juventusu, odnosno narednim mečevima gde je posebna poslastica dvomeč protiv bivšeg kluba Mančester Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.