Olimpijakos lako do 1/4 finala kupa, Milutinov skok od dabl-dabla

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos lako do 1/4 finala kupa, Milutinov skok od dabl-dabla

Košarkaši Olimpijakosa očekivano su slavili u osmini finala protiv ekipe Holargosa.

Izabranici Dejvida Blata su ubedljivo slavili na svom parketu protiv Holargosa rezultatom 85:70.

Prednost domaćina je rasla iz minuta u minut, tek u poslednjih 10 minuta su "crveno-beli" povukli ručnu, pa su gosti upristojili deficit.

Printezis je ubacio 18 poena, odličan i Milutinov sa 12 i devet skokova, dok su po 11 dodali Strelnijeks i Ledej. Bivši plej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Vilijams-Gos je meč okončao sa šest postignutih poena.

U poraženom sastavu sa 13 poena najbolji Vladimir Janković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dončić solidan, velika trojka Siksersa ipak prejaka za Mavse (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 16:53

U okviru priprema za nastupajuću sezonu, na turneju u Kini su se sastali Filadelfija i Dalas...Utakmica u Šangaju između Filadelfija 76ersa i Dalas Maveriksa okončana je pobedom ekipe sa Istoka i to rezultatom 120:114...Prvi kvartal pripao je ekipi iz Teksasa rezultaom 26:35, ali je već do poluvremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.