Olimpija Milano prebolela Zvezdu, Mačvan najbolji, srpski košarkaši tanki u osmom kolu LBA lige

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpija Milano prebolela Zvezdu, Mačvan najbolji, srpski košarkaši tanki u osmom kolu LBA lige

U okviru osmog kola najkvalitetnijeg takmičenja u Italiji, Milano je ostao perfektan, a najbolji u njihovim redovima bio je srpski reprezentativac.

Olimpija Milano je slavili u gostima protiv poslednjeplasirane Karmone.

Gosti su trijumfovali teže od očekivanog, a na kraju je bilo 72-76 za aktuelne šampione.

Najbolji je u ekipi Jasmina Repeše bio Milan Mačvan sa 14 poena, pratili su ga Rakim Sanders sa 12, Džamel Meklin sa 11, kao i Davide Paskolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 10 poena.

Miroslav Raduljica nije bio u protokolu za ovaj susret, pretpostavlja se da je srpski košarkaš dobio zasluženi odmor.

Od srpskih internacionalaca Duško Savanović je upisao svega šest poena u porazu Sasarija od Avelina, dok je Aleksa Avramović bio nekarakteristično loš sa 3 poena u porazu njegovog Varezea od Breše.

I bivši igrač Zvezde Vojislav Stojanović je doživeo poraz, njegov Orlandino je poražen od Kazerte u gostima, a on je upisao svega četiri poena, tri skoka i dve asistencije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.