Jokića nadmašio Tejtum, Heris bolji od Karija, Dialo leteo

Izvor: B92, 17.Feb.2019, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokića nadmašio Tejtum, Heris bolji od Karija, Dialo leteo

Drugog dana Ol-stara na programu su bila takmičenja u brzom šutiranju trojku, atraktivnom zakucavanju i pokazivanju veština.

Program drugog dana bio je takav da je prvo na red je došao skils čelendž, to jest takmičenje u veštinama, da bi zatim usledilo takmičenje u brzom šutiranju trojki, a na kraju takmičenje u atraktivnom zakucavanju.

Na skils čelendžu tj. takmičenju u veštinama našao se naš Nikola Jokić. On je u prvoj rundi izbacio crnogorskog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikolu Vučevića, ali je u polufinalu ispao od Džejsona Tejtuma.

Košarkaš Bostona je u finalu imao okršaj sa mladom zvezdom Atlante Trejom Jangom i pobedio ga je zatitulu. Finale je obeležio Tejtumov šut sa pola terena za pobedu, koji je morao da pogodi jer je bio u zaostatku. Opširnije o tome OVDE.

Na takmičenju u brzom šutiranju trojki u finale su prošli Džo Heris, Stef Kari i Badi Hild. U prvoj rundi ispali su počasni učesnik Dirk Novicki i branilac titule Devin Buker, pored ostalih.

U finalu je Hild podbacio, Heris imao 26 poena (jedan više od prve runde), a Kari, koji je poslednji šutirao, nije uspeo da nadmaši sjajnog Herisa. Šuter Bruklin Netsa je zasluženo osvojio titulu u svojoj petoj sezoni u NBA, a opširnije o tome čitajte OVDE.

U poslednjem takmičenju drugog dana Ol-stara, takmičenju u zakucavanjima, šampion je bio atleta Oklahoma Sitija Hamidu Dialo. On je uz Denisa Smita iz Njujorka prošao u finale, a njegovo zakucavanje iz prve runde bilo je ubedljivo najbolje ove večeri.

Dialo je pokazao dres Supermena, postavio legendarno Šakila O'Nila, preskočio ga i zakucao tako da mu lakat ostane u obruču. U finalu nije imao previše problema jer Smit nije uspevao ni da zakuca. Opširnije o tome možete pogledati OVDE.

Sve najzanimljivije događaje sa Ol-stara mogli ste ispratiti uz naš LIVE BLOG.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.