Ogorčeni Bertans: Svi znamo kakve su sudije ovde!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogorčeni Bertans: Svi znamo kakve su sudije ovde!

"Neću da ih komentarišem više", poručio je razočarani Letonac

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Istanbula)

Nije se dalo košarkašima Letonije da ostvari decenijski san i ostvare plasman u polufinale, čime bi ušli u realnu borbu za medalje. Naišli su ovog utorka uveče na boljeg od sebe, na moćnu Sloveniju vođenu strašnim Goranom Dragićem i neverovatnim Lukom Dončićem.

Kod Davisa Bertansa ostalo je samo ogorčenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i žal zbog ispuštene šanse.

"Nismo odigrali dobro svih 40 minuta i to je to. Oni su bili bolji, dobro su otvorili prvu četvrtinu, pa onda i treću deonicu, desilo se to da je trebalo da ih jurimo sve vreme... Igrali su dobro, a kada ih pustite da igraju svoju utakmicu, teško je bilo da ih zaustavite".

Srpske novinare u Istanbulu interesovalo je - koliko je četvrti faul Kristapsa Porzingisa, petnaest minuta pre kraja utakmice, odlučio dalji tok utakmice?

"Za sudije na ovom prvenstvu pričaju mnogo i svi znamo kako je... Neću više da komentarišem to", zaključio je Bertans i za kraj poručio da mu je sledeći korak priprema za novu sezonu.

(FOTO: Fiba.basketaball)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šved: Samo treba da verujemo u sebe i ne mislimo na medalju!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017, 20:17

Nije mu važno da li će u polufinalu biti Srbija ili Italija..(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Istanbula)..Rusija je overila plasman u polufinale Evrobasketa i sada ima realnu šansu da se dokopa medalje posle 2012. godine i Olimpijskih igara u Londonu...Ništa od toga ne bi bilo izvodljivo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.