Oglasio se i Sautgejt, sve je čuo, sve će prijaviti! Šta se sprema Crnogorcima?

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Sautgejt, sve je čuo, sve će prijaviti! Šta se sprema Crnogorcima?

Ne samo engleski mediji, o rasističkim uvredama u Podgorici, posle meča je govorio i selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt.

Reprezentacija Engleske deklasirala je večeras u Podgorici selekciju Crne Gore sa 5:1, ali pobedničkoj ekipi su osećanja, očigledno, pomešana posle ove utakmice.

Razlog za to su i uvrede, kako kažu, rasističke prirode, koje su bile upućene Deniju Rouzu.

Ranije večeras preneli smo šta o tome piši engleski mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda se oglasio i selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt.

On je praktično potvrdio njihova pisanja.





''Da, definitivno sam čuo uvrede sa tribina kada je Dani Rouz dobio žuti karton u finišu meča. Nema sumnje da se to dogodilo. To je neprihvatljivo. Mi ćemo se pobrinuti da to bude prijavljeno, moramo da zaštitimo naše igrače'', istakao je Sautgejt.

Novinari su ga upitali da li je i Sterling bio vređan, ali Sautgejt to nije mogao da potvrdi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.