Oglasio se Čović - Ovo je dokaz da Zvezda nije bankomat?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Čović - Ovo je dokaz da Zvezda nije ''bankomat''?

Prvi čovek Crvene zvezde mts poručio da nema panike u klubu posle najnovijih poraza, a još jednom se dotakao i finansijske situacije.

Posle poraza od Budućnosti u ABA ligi, crveno-beli su sinoć poklekli i u Istanbulu protiv Efesa, a već  sutra ih očekuje još jedan ''jadranski derbi'' protiv Cedevite.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović je u intervjuu ''Tanjugu'' naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zbog toga nema nikakve panike, ali i istakoa da je ekipi sada još potrebnija podrška navijača.

''Podrška nije potrebna kad ide dobro, potrebna je kad nastanu problemi, nismo u panici i paranoji što smo trenutno treći, imamo još sedam kola, uradićemo posao najbolje što možemo.







Bože moj, bili prvi ili četvrti na kraju ligaškog dela ići ćemo na prvo mesto. Zvezdi domaći teren znači, ali Zvezda se nikada nije plašila ni gostujućeg terena, ni protiv Reala, ni Barselone, ni protiv mnogo značajnih imena'', izjavio je Čović.

Kada su u pitanju finansije, pre par dana je pažnju privukla informacija da je Zvezda mesec dana bila pod zabranom dovođenja igrača zbog ranijih kašnjenja u isplatama i da je zbog toga finansijski kažnjena sa 15.000 evra.

Tim povodom, Čović je ocenio da je ovo ujedno i primer kako su priče o Zvezdi kao nečijem ''bankomatu'' bile neosnovane i da mu je, s jedne strane bilo i drago što se ova informacija o kazni pojavila u javnosti.



"Mi nismo nikada skrivali da postoje određena dugovanja, i to ona realna, dakle ne prema bankama i slićno, već prema igračima, odnosno kašnjena isplata njihovih plata. Sve ono što je rečeno sa moje strane kao predsednika Crvene zvezde tokom leta, ovim događajima do polovine decembra je dobilo i svojevrsnu potvrdu.

Na šta konkretno mislim? Prvo, da smo nečiji bankomat i da se u ovaj klub slivaju pare, a mi samo pokazujemo prstom koga i šta hoćemo, ne bi ni došli u ovu situaciju.







Drugo, transferom pojedinih igrača i obeštećenjima koja su dobijena za njih, najveći deo tog duga je saniran, a ostatak je trebalo da bude saniran kroz novac koji bi prihodovali tokom jeseni od karata, sponzorskih ugovora i druge rate u iznosu od pola miliona evra za Marka Gudurića", izjavio je Čović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda opet na parketu, stiže Cedevita

Izvor: B92, 14.Jan.2018, 12:44

Crvena zvezda je vezala dva poraza od Efesa i Budućnosti u Evroligi i regionalnoj ligi, a težak meč čeka je i danas protiv Cedevite.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.