Oglasio se Branko Jovičić: Prihvatiću ovo kao HEROJ!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Branko Jovičić: Prihvatiću ovo kao HEROJ!

Vezista Crvene zvezede o povredi zbog koje će morati na dužu pauzu.

Foto: MN Press

Zadovoljstvo zbog pobede 2:0 nad Helsinkijem u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Crvenoj zvezdi zamenila je neverica zbog teške povrede Branka Jovičića.

Borbenom vezisti stradali su ligamenti kolena i zbog potrebne operacije čeka ga pauza verovatno do proleća, ali on ne želi da tuguje. Porukom na svom Instagram profilu obratio se javnosti:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />"Prihvatiću ovo kao heroj! Hvala porodici, saigračima, stručnom štabu, upravi kluba, navijačima, prijateljima na svakoj reči podrške. Daću sve od sebe da se vratim jači i uspešniji. Nemam sumnju da će me Crvena zvezda i u ovom stanju učiniti srećnijim i ponosnijim, saigrači su rođeni da budu šampioni, to će i biti! Biću svim srcem uz vas, svaki minut, sekund, želim vam puno sreće i uspeha, ubeđen sam da ću ih deliti sa vama",poručio je Jovičić, jedan od najboljih Zvezdinih igrača u uvodnim utakmicama sezone.

BONUS VIDEO:

(Gol protiv Javora)

Izvor: Arena Sport/MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.