Odlučeno, ovo je kazna za Milan i prilično je ozbiljna!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučeno, ovo je kazna za Milan i prilično je ozbiljna!

Milan je kažnjen od strane UEFA.

Ekipa Milana je kršila finansijski fer-plej, očekivala ih je kazna i nakon žalbe konačno je UEFA donela odluku koja ne može da se menja.

Milan neće biti kažnjen zabranom dovođenja igrača, ali će biti na uslovnoj kazni u naredne dve godine, ukoliko prekrši finansijski fer-plej biće isključen iz takmičenja. Pored toga, ukoliko ne dostigne balans u budžetu, takođe će biti isključen iz takmičenja.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga, neće dobiti bonus do 12 miliona evra od evropskih takmičenja, a u naredne dve godine biće restrikcija u vidu broja igrača koje mogu prijaviti za evropska takmičenja.

Milan će moći da prijavi samo 21 igrača.

Kažna je ozbiljna, ali bolja nego što su mnogi očekivali, makar nije došlo do zabrane registrovanja novih fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UEFA kaznila Milan, uskratila mu 12 miliona € iz Lige Evrope

Izvor: B92, 14.Dec.2018

UEFA je donela odluku da kazni Milan ukoliko klub sa "San Sira" ne sredi finansijsku situaciju po pravilima o Finansijskom fer pleju do 30. juna 2021. godine...Iz Niona je poručeno da ukoliko u tom periodu Milan ne bude doveo u red svoje poslovanje, biće izbačen iz svih evropskih klupskih takmičenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.