Odlična partija Bogdanovića u porazu Kingsa od šampiona VIDEO

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična partija Bogdanovića u porazu Kingsa od šampiona VIDEO

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je ubacio 22 poena u porazu Sakramenta od Toronta rezultatom 124:120.

Bek Kingsa je na terenu proveo nešto više od 31 minuta, ubacio je šest trojki iz 11 pokušaja, a dodao je još tri asistencije, dva skoka i dve ukradene lopte.

Ekipa iz prestonice Kalifornije je platila danak očajnom početku utakmice, koju je branilac titule dobio sa 36:23.

U nastavku su Kingsi rešili u svoju korist sva tri kvartala, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlika koju je kanadski tim stekao na startu meča bila prevelika.

Najefikasniji u Sakramentu je bio Herison Barns sa 26 poena, Badi Hild je dodao 21 poen uz 8 skokova, a Dieron Foks je "flertovao" sa tripl-dabl učinkom (17 poena, 9 asistencija, 7 skokova).

Nemanja Bjelica je na parketu proveo nešto više od 16 minuta, upisao je svega 5 poena uz 2 skoka i 1 asistenciju.

Reptorse je do pobede predvodio Kajl Lauri sa 24 poena i 6 asistencija, Paskal Sijakam je ubacio 23 poena i dodao 13 skokova, dok je Serž Ibaka utakmicu završio sa 21 poenom.

U noći između srede i četvrtka se na parketu našao i Marko Gudurić, čiji Memfis je savladao Minesotu sa 137:121.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Fenerbahčea je za 16 minuta u igri upisao 7 poena, uz po 4 skoka i asistencije.

Prva violina Grizlisa je bio Dilon Bruks sa 31 poenom, Dža Morant je dodao 26, a odlične partije u porazu Timbervulvsa su pružili Endru Vigins (30 poena) i Karl-Entoni Tauns (25 poena i 13 skokova).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.