Odbrana crta Murinjove bore, poraz u Brajtonu!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana "crta" Murinjove bore, poraz u Brajtonu!

Tražio je Murinjo defanzivce tokom prelaznog roka, nije ih dobio, a čini se da ni oni nisu mnogo napredovali tokom leta, štaviše - čak je i Erik Baji koji je odavao sigurnost - odigrao je svoj najgori meč u dresu Junajteda.

Mančester junajted je na "premijeri" savladao Lester siti (2:1), ali i tada je bilo jasno da u Murinjovom timu ima određenih problema, pokušao je i da ih reši kupovinama ovog leta, međutim na kraju je morao da se zadovolji onime što ima i dovođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Freda i Dalota...

Već protiv Brajtona, na gostovanju, utisak je da to nije bilo dovoljno.

"Đavoli" su doživeli poraz već u 2. kolu Premijer lige pre svega "zahvaljujući" očajnom izdanju odbrane koja je već u prvom poluvremenu kapitulirala tri puta.

Kakvu-takvu nadu za mogući preokret održao je Romelu Lukaku golom iz prvog dela igre, dok je Pol Pogba u poslednjim trenucima meča samo ublažio poraz iz penala, nakon prekršaja nad Maruanom Felainijem.

BRAJTON - MANČESTER JUNAJTED 3:2 (3:1)

Napad nije delovao raspoloženo, pre svih Mata i Marsijal, ali sigurno najslabija karika Murinjovog tima i ovoga puta bila je odbrana.

Tražio je defanzivce tokom leta, nije ih dobio, a loša vest je da je i Baji - najbolji odbrambeni igrač Junajteda od dolaska Murinja - odigrao svoj najlošiji meč.

Lopta mu je prošla kroz noge u 25. minutu kod gola Mareja, kada je očajno reagovao i njegov partner Viktor Lindelef, da bi samo dva minuta kasnije čitava zadnja linija zbunjeno gledala kako Dafi poentira posle haosa.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE/

Foto: AP Photo/Alastair Grant)

Uspeo je Lukaku da ublaži rezultat na semaforu posle šuta Luka Šoa u 34. minutu, da bi Erik Baji skrivio penal deset minuta kasnije koji je Paskal Gros realizovao.

Štoper iz Obale Slonovače odavao je nesigurnost, često je grešio u dodavanjima, ništa bolji nisu bili ni Šo, Jang i Lindelef, dok je Junajted teško dolazio do gola rivala i tek jednom testirao Meta Rajana u drugom poluvremenu kada je Pogba šutnuo s distance.

Kapiten "đavola" ipak je došao do drugog gola u sezoni, opet iz penala, ali je već bilo kasno za preokret pošto je istekla sudijska nadoknada....

U narednom kolu Murinju sledi još teži zadatak - Totenhem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.