Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 09:30

Odbojkaši Srbije u meču odluke sa Kanadom

Odbojkaška reprezentacija Srbije sastaje se u podne sa selekcijom Kanade u meču poslednjeg kola Lige nacija u Riminiju. Naši odbojkaši su trenutno šesti na tabeli i pred njima je imperativ pobede kako bi zadržali šanse za plasman u završnicu turnira.
Tim selektora Slobodana Kovača je posle pobede nad reprezentacijom Holandije šesti na tabeli sa učinkom 10-4, ali i dalje ima realne šanse da obezbedi plasman u polufinale.

Kanada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je trenutno deveta i nema nikakve šanse za plasman među četiri najbolje ekipe, ali su odneli čak četiri pobede u poslednjim mečevima i nameravaju da nastave tu seriju.
Uprkos pobedi, našim odbojkašima u utorak nisu na ruku išle pobede direktnih konkurenata za mesto među četiri najbolja tima. Francuska je savladala Argentinu sa 3:0 (26:24, 25:21, 25:22), dok je Rusija posle velike borbe i taj brejka bila bolja od selekcije Italije sa 3:2 (25:21, 16:25, 25:17, 19:25, 15:12) pa su sada ispred nas na tabeli.
Da bi se Kovačeva ekipa našla u završnici turnira, uz pobedu nad Kanadom, potrebno je da Francuska izgubi od Poljske u meču koji se igra u 15 časova, a potom i da Rusija bude poražena od Brazila u meču koji se igra od 21 čas.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u polufinalu Lige nacija? Potrebna su tri uslova

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021

Naši odbojkaši moraju da pobede Kanađane, ali i da čekaju poraze Francuske i Rusije u poslednjem kolu..Odbojkaše Srbije verovatno će skupo da košta poraz od Argentine prošle nedelje. Orlovi i dalje imaju šanse da se plasiraju u polufinale Lige nacija, ali je potrebno da se ispune tri uslova...Četa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.