Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 15:40

Odbojkaši nakon preokreta poraženi od Kanade za kraj Lige nacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Lige nacija u Riminiju, pošto je zauzela šesto mesto. Srbija je poražena od selekcije Kanade sa 3:2, iako je vodila sa 2:0.
U poslednjem kolu petog vikenda, odbojkaši Srbije izgubili su od Kanada nakon preokreta sa 3:2, posle 155 minuta.

Povrede, umor i smanjen igrački fond, uzrok su poraza Srbije od Kanade u poslednjem meču u Riminiju.
Nisu uspeli izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Slobodana Kovača da ostanu u trci za polufinale, iako bi, i da su pobedili, morali da čekaju ishode mečeva Francuske i Rusije.
Vodila je Srbija sa 2:0 u setovima, ali nije bilo snage za završni udarac, Kanada je iskoristila tu situaciju i u potpunosti preokrenula rezultat.
Plasman u polufinale do sada su izborili Brazil i Poljska, a za preostala dva mesta bore se Slovenija, Francuska i Rusija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.