Izvor: RTS, 04.Maj.2021, 10:17

Odbojkaši na startu Lige nacija sa Slovenijom, Poljskom i Italijom

Muška odbojkaša reprezentacija Srbije tokom prva tri kola Lige nacije igraće protiv Slovenije, Poljske i Italije, objavila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB).
FIVB je objavila raspored i satnicu utakmica Lige nacija 2021. u konkurenciji odbojkaša, koja će se odigrati u "zaštitnom balonu" u Riminiju u Italiji od 28. maja do 27. juna.

Muška seniorska reprezentacija Srbije će tokom prva tri kola, od 28. do 30. maja igrati protiv Slovenije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Poljske i Italije.
Za razliku od prethodnih godina, utakmice se neće igrati samo od petka do nedelje, već će između "vikenda" biti samo tri dana pauze.
Mečevi će se igrati u dve dvorane Sajma u Riminiju, a na programu će u svakoj dvorani biti po četiri meča dnevno.
Svaka reprezentacija će odigrati po 15 utakmica, odnosno ukupno 124 utakmice.
Plasman u polufinale izboriće četiri najuspešnije selekcije, a polufinala i mečevi za plasman će se odigrati 26. i 27. juna.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice u Riminiju kreću od Turske, Poljske i Italije

Izvor: RTS, 04.Maj.2021

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, na startu takmičenja u Ligi nacija u Riminiju, igraće protiv Turske, Poljske i Italije, saopštila je Svetska odbojkaška federacija. . Uvodna tri kola Lige nacija odbojkašice će igrati od 25. do 27. maja u "zaštitnom balonu"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.