Izvor: RTS, 19.Sep.2021, 07:29

Odbojkaši Srbije za RTS: Daćemo maksimum u borbi za bronzu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Italije u polufinalu Evropskog šampionata sa 3:1 i danas će se boriti za bronzanu medalju i to protiv domaćina turnira selekcije Poljske. Posle meča naši odbojkaši su za RTS analizirali poraz i istakli da će dati sve od sebe u borbi za bronzanu medalju.
Selektor reprezentacije Slobodan Kovač i naši odbojkaši su ukratko analizirali meč sa Italijom konstatujući da je mlada ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suparnika bila mnogo motivisanija u duelu, a da je naš tim, iako je poveo na početku, potom propustio nekoliko šansi da načine preokret u meču.

Govoreći o predstojećem duelu za bronzanu medalju sa domaćinima Poljskom konstatovali su da je na prvenstvu bila velika konkurencija, a da će predstojeći meč bitu svakako težak.
Veliki je uspeh osvojiti medalju na ovakvom takmičenju i istakli su da će učiniti sve da se što više odmore i pripreme za predstojeći duel i osvoje bronzu.
Duel odbojkaša Srbije i Poljske u Katovicama počinje u 17.30 uz direktan prenos je na RTS 1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač nezadovoljan: O tome smo već pričali

Izvor: B92, 19.Sep.2021

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač imao je šta da zameri svojim izabranicima posle poraza u polufinalu Evropskog prvenstva od Italije..."Orlovi" su predali evropsku "krunu" i u nedelju će se boriti za bronzu protiv selekcije domaćina Poljske..."Sigurno da je prvi set završen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.