Odbojkaši: Krupan korak ostvaren, ali moramo bolje

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši: Krupan korak ostvaren, ali moramo bolje

Srpski odbojkaši rekli su da mogu da budu zadovoljni plasmanom u polufinale, ali da moraju bolje ako žele više.

Srbija će u polufinalu igrati protiv SAD ili Brazila, a protivnik će biti poznat posle duela između Poljske i Italije.

"Orlovi" su u poslednjem meču III faze Svetskog prvenstva ubedljivo poražena od Poljske maksimalnim rezultatom, a toj reprezentaciji na turniru nije uzela nijedan set u dva meča.

"Imamo razlog da se radujemo. Ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo krupan korak ka cilju i pred nama je da prvo čekamo i vratimo energiju na teren, koja nas krasi. Sa njom dolazimo do veoma dobre igre sa kojom imamo čemu da se nadamo", rekao je Marko Ivović u Torinu.

Ivović, kao i Nemanja Petrić, smatra da Srbija mora bolje nego što je to bilo u porazu od Poljske, drugom od te ekipe na ovom takmičenju.

"Ne mogu da kažem da smo nervozno počeli, ali smo bili mnogo nervozni tokom utakmice. Nismo imali strpljenja. Šta je, tu je, treba da izvučemo pouke i idemo dalje. Ako ne promenimo nešto, biće jako teško. Imamo kvalitet i sigurno ćemo biti bolji", kazao je Petrić.

Polufinalne utakmice Svetskog prvenstva igraće se u subotu, a finale u nedelju u Torinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.