Odbijena Napolijeva iznenadna ponuda od 45.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena Napolijeva iznenadna ponuda od 45.000.000 evra!

Monako nije želeo da proda Baldea Keitu

Napolitancima ne ide u aktuelnom prelaznom roku. Nakon što su propali pokušaji dovođenja Verdija, Politana, Deulofeua i Lukasa Moure, Nebeskoplavi su udarili u zid i kada je u pitanju još jedno potencijalno pojačanje.

Ovoga puta klub sa San Paola poslao je iznenadnu ponudu na adresu Monaka za Baldea Keitu u visini od 45.000.000 evra, ali je ona automatski odbijena, tvrdi dobro upućeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Radio Monte Karlo.

Napoli pokušava da dovede igrača koji bi pojačao konkurenciju u ofanzivi, a Balde Keita je neko ko pored pozicije bočnog napadača, može da pokrije i mesto centarlnog špica.

Ipak, Balde Keita je u Kneževinu stigao prošlog leta za 30.000.000 evra, a u dosadašnjem toku sezone je odigrao 23 itakmice, postigao pet golova i zabeležio osam asistencija za Monako. Teško je bilo za očekivati da će klub sa stadiona Luj drugi prihvatiti ponudu, iako je ona ozbiljno nadmašila uloženu svotu novca.

Napolitanci nastavljaju svoju poteru, koja bi mogla da traje sve do 31. januara.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.