Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 03:35

Od dva loša bolji je bio Limon, prvi trijumf posle skoro tri meseca

Sporting San Hoze zabrljao

Bio je to sudar klubova kojima je očigledno suđeno da se ove sezone bore za opstanak, a svoj komadić sreće u San Hozeu pronašao je Limon. Od dva loša bolji su bili gosti, koji su slavili prvi put posle osam utakmica čekanja iliti još od finiša prošle sezone!

Limon je kao gost uspeo da nadigra Sporting San Hose s minimalnih 1:0 (0:0), čime se pokrenuo sa mrtve tačke i konačno pobegao od crvene zone. Naime, trijumf u domu Sportinga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dolazi posle dva uzastopna nerešena ishoda, a ono što će pobedi doneti još veći značaj jeste podatak da je Limon stigao tek do svog drugog pogotka u sezoni.

Jedini pogodak na utakmici postigao je mladi vezista Karlos Viljegas u 73. minutu utakmice i tako surovo kaznio veliki kiks domaćina u prvom delu. Već u 11. minutu susreta prekaljeni napadač Kristijam Lagos je uspeo da promaši jedanaesterac i tako praktično presudi svom timu, koji poput Limona ne može ove sezone da se pohvali efikasnošću.

Jeste Limon po mnogim parametrima jedan od dva najlošija tima Klausure, ali je ovu pobedu apsolutno zaslužio.

KOSTARIKANSKA LIGA, 6. KOLO

Utorak

Sporting San Hoze - Limon 0:1 (0:0)

/Viljegas 73/

Sreda

22.00: (2,10) ADR Hikaral (3,00) Santos DG (3,70)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.