Obrisao suze i pristao, zvanično reprezentativac Italije u Napulju!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrisao suze i pristao, zvanično reprezentativac Italije u Napulju!

Dojadilo mu čekanje, sada će pod Vezuv...

Mateo Politano je novi igrač Napolija.

Nakon što je i definitivno postalo jasno da od odlaska u Romu, odnosno trampe za Spinacolu nema ništa, prihvatio je ponudu Napolitanaca.

Potpisaće za Vezuvijane, bivši igrač Sasuola koji je stigao i do reprezentacije zarađivaće oko 2 miliona po sezoni, plus bonuse.

Klubovi su se već dogovorili, pozajmica na 18 meseci, sa obaveznim otkupom, Napoli će platiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 20 miliona evra Interu.

Politano je prošle godine kod Spaletija bio bitan član tima, ali Konte nije računao na njega.

Za Inter je ostalo pitanje napadača, otpao je Ljorente koga Napoli ne pušta, pa su "nera-azuri" sve snage uložili u dovođenje Žirua iz Čelsija.

Inače, Politano se rasplakao na aerodromu Fjumićino u Rimu, kada je shvatio da se Inter povukao iz pregovora, odnosno da nema dogovora sa Romom oko zamene za Spinacolu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.