Obradović i Kodž još uvek bez dogovora, u sredu novi sastanak

Izvor: RTS, 16.Jun.2020, 18:23

Obradović i Kodž još uvek bez dogovora, u sredu novi sastanak

Srpski stručnjak Željko Obradović i predsednik Fenerbahčea Ali Kodž sastali su se u Istanbulu oko produžetka ugovora, ali kako prenosi Sportando, odluka će biti doneta na novom sastanku, koji će se održati u sredu.
Neizvesnost oko budućnosti Željka Obradovića u Fenerbahčeu potrajaće bar još jedan dan, pošto ni nakon sastanka sa predsednikom turskog kluba, srpski stručnjak nije doneo odluku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Kako prenosi Sportando, sastanak Željka Obradovića i Alija Kodža je završen, ali bez dogovorene saradnje.
Legendarni trener se prethodno, u ponedeljak, sastao sa generalnim menadžerom i potpredsednikom Fenera. 
"Dan D", odnosno dan odluke biće sreda, kada će dvojica dugogodišnjih partnera ponovo pričati.
Srpskom stručnjaku istekao je ugovor sa trofejnim turskim timom i već neko vreme traju pregovori i nagađanja kakva će biti sudbina Obradovića, ali i Fenera.
U nedavnoj izjavi Obradović je naglasio da mu je prioritet ostanak u Fenerbahčeu.
Predsednik Fenerbahčea Ali Kodž rekao je da se nada da će Obradović ostati uz tim uprkos smanjenju budžeta u odnosu na prethodne sezone.
Obradović, najtrofejniji evropski košarkaški trener je u Turskoj od 2013. godine, a najveći uspeh sa žuto-plavima ostvario je 2017. godine, kada je osvojio Evroligu. Pre Fenera, Obradović je vodio Partizan, Huventud, Real Madrid, Beneton i Panatinaikos.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Završen sastanak Željka Obradovića i čelnika Fenerbahčea, ovo je epilog! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020

Očigledno, temeljni pregovori...Utorak se najavljivao kao ''Dan D'' za Željka Obradovića u pogledu raspleta ostaje li ili odlazi sa klupe Fenerbahčea...Kako se i pisalo u medijima, danas je zaista došlo do sastanka oči u oči između Obradovića i prvog čoveka Fenerbahče Alija Koča. Konšarkaška...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.