Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 13:26

Obilić gostuje Vojvodini: Suludo je pretiti šampionu

„Idemo tamo da što skuplje prodamo svoju kožu“, rekao je trener Vitezova

Rukometaši Vojvodine se posle pauze ponovo vraćaju na teren. Novosađani su u prošlom kolu bili slobodni, jer je na programu trebalo da bude meč sa Novim Pazarom koji je istupio iz lige. Poslednji susret odigrali su pre dve nedelje protiv Radničkog, a danas će nastaviti put u domaćem prvenstvu protiv Obilića (17.30).

Mokra gora će otvoriti ovo kolo duelom sa Proleterom (16 časova), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dubočica dočekuje Rudar (18 časova), Pančevo igra sa Radničkim, Železničar dočekuje Šamot (18.00), a Crvena zvezda sa novim pojačanjem u rosteru Draškom Nenadićem izlazi na megdan Jugoviću iz Kaća (19.00).

Pred duel sa šampionom Vojvodinom, za sajt Arkus lige pričao je trener Obilića Marko Pavlović, koji je prvo proanalizirao dosadašnje rezultate.

Zadovoljan sam sa dva izdanja, iz jednog smo uzeli pobedu, iz drugog nismo. Pričam o prva dva kola, u kojima su protivnici bili Dinamo i Radnički Kragujevac. Posle toga uopšte nisam zadovoljan“, naglasio je trener Obilića Marko Pavlović. „U Pazaru smo izgubili osam razlike, u Kaću sedam, od Zvezde jedan, ali smo 45 minuta bili veoma loši, bez neke želje. To jest možda smo volju imali, ali je nismo pokazali. Očekivao sam više, ali na nama je da nastavimo da radimo i da se borimo. Daćemo sve od sebe da popravimo bodovni saldo“.

Obilić je do sada zabeležio jednu pobedu iz četiri kola, a Vojvodina ima sva četiri trijumfa.

Suludo je ići i šampionu države, mnogo godina za redom, pretiti da ćemo tamo da uzmemo bodove ili tako nešto. Idemo tamo da što skuplje prodamo svoju kožu, to ću momcima da kažem. Nema nikakvog pritiska rezultata. Ne reagujemo dobro pod pritiskom očigledno. Sad igramo sa Vojvodinom, tamo se za malo toga mi pitamo. Ali, probaćemo da odigramo utakmicu u nekom opuštenijem raspoloženju, pa koliko nam dozvole da se razigramo“.

Prokomentarisao je Pavlović i ostale parove ovog vikenda.

Jugović i Crvena zvezda igraju mali derbi, prednost bih dao Jugoviću. Dinamo igra sa Radničkim iz Kragujevca – prednost dajem Dinamu. Mokra gora i Proleter su zanimljiv par. Proleter je pobedom u Subotici istakao kandidaturu za plej-of u toj grupi. Tako da verujem da verujem da će ići po dva boda. Mokra gora nema šta da izgubi, igraju momci dobro, tako da tu vidim jedan tvrd meč. Od Šamota ništa dugo osim pobede ne očekujem. Utakmica Dubočica – Rudar će biti zanimljiva za gledanje, prednost bih dao domaćima“, zaključio je Pavlović.

ARKUS LIGA – Šesto kolo

Subota

Mokra gora – Proleter 16.00

Vojvodina – Obilić 17.30

Dubočica – Rudar Kostolac 18.00

Pančevo – Radnički 18.00

Železničar – Šamot 18.00

Jugović – Crvena zvezda 19.00

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.