Obi Mikel najbolji sportista, a Mozes najbolji fudbaler u Nigeriji

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obi Mikel najbolji sportista, a Mozes najbolji fudbaler u Nigeriji

Igrač Čelzija Džon Obi Mikel proglašen je za sportistu godine u Nigeriji, a njegov saigrač iz reprezentacije Viktor Mozes za najboljeg fudbalera te afričke zemlje.
(FOTO: PA)
Obojica su igrali za selekciju Nigerije koja je u februaru osvojila Afrički kup nacija, a kasnije se i plasirala na šampionat sveta u Brazilu.
Mozes trenutno igra na pozajmici u Liverpulu, a prošle sezone je, zajedno sa Mikelom, pomogao Čelziju da osvoji trofej u Ligi Evrope.
Mikel je do sada za Nigeriju odigrao 51 utakmicu i dao četiri gola, dok je Mozes zabeležio 17 nastupa i šest pogodaka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Najbolji junior Švedske: Srbija najveća želja, može i Zvezda ili Partizan!

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 14:21

Nove lepe vesti stižu iz Švedske. Aleksa Panić, naše gore list, proglašen je za najkorisnijeg i najboljeg juniorskog igrača ove zemlje. Igrač ekipe Jonsereds IF rođen je 1994. godine, na poziciji štopera.. – U Švedskoj sam od 2004. i od tada traje moja borba na fudbalskim terenima ove zemlje....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.