OZILOV NASLEDNIK: Arteta pronašao pojačanje u domovini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZILOV NASLEDNIK: Arteta pronašao pojačanje u domovini!

Ima sjajnu sezonu.

Arteta ne sedi skrštenih ruku. Fudbaler Betisa Nabil Fekir na meti je Arsenala. Ovaj Francuz je prošlog leta bio blizu prelaska u Premijerligu, tačnije u Liverpul, ali je tim sa Enfilda navodno odustao od njega zbog problema sa povredama. Na kraju je plejmejker završio u Betisu.

Očekuje se da će Fekir biti zamena za Danija Sebaljosa koji će se vratiti u Real Madrid ali da će postepeno preuzeti "dirigentsku palicu" od Mesuta Ozila, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeće leto postati slobodan igrač.

#Arsenal have opened transfer talks with Nabil Fekir #AFC https://t.co/oSyAHiOWsa pic.twitter.com/WjcA8YRrjW

— Express Sport (@DExpress_Sport) March 27, 2020

Polivalentni vezista igrao je fantastično do prekida sezone. Na 22 odigrana meča u Primeri postigao je sedam golova i imao šest asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.