OZBILJNA LEKCIJA ORLIĆIMA: Rusija ubedljiva u drugoj proveri u Staroj Pazovi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZBILJNA LEKCIJA ORLIĆIMA: Rusija ubedljiva u drugoj proveri u Staroj Pazovi (FOTO)

Baćuške slavila sa 3:0 protiv izabranika Nenada Sakića.

Omladinska reprezentacija Srbije poražena je od Rusije sa 0:3 u proveri pred start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. U prvoj proveri istih selekcija, pre dva dana, utakmica je okončana nerešenim rezultatom bez golova. Omladinska reprezentacija igra prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Severnoj Irskoj od 14. do 20. novembra, a rivali su Severna Irska, Poljska i Kazahstan.

UEFA MU VERUJE: Mažić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će deliti pravdu Francuzima i Nemcima (FOTO)

OČEKUJE SE VELIKI BROJ NAVIJAČA: Ovo su cene karata za meč između Rumunije i Srbije

U meču koji se igrao u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, strelci su bili Karapuzov u 18, Proliakov u 50, dok je konačan rezultat postavio Danilainov u 65. minutu.

Selektor Orlića Nenad Sakić na teren je poslao tim u sastavu Milojević, Zvekanov, Pavlović, Gavrić, B.Popović, Daničić, Balaž, Nešković, Bosić, Tedić i Stuparević, a u igru su ulazili još Dragičević, Vukičević, Kokir, Janković, Bojić, Terzić, Lukić i Vlahović.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.