OVO SMO SVI ČEKALI: Poznato koliko će odsustvovati Jokić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 08:54

OVO SMO SVI ČEKALI: Poznato koliko će odsustvovati Jokić (VIDEO)

Povreda na meču protiv Jute.

Srpski košarkaš Nikola Jokić zadobio je povredu u duelu njegovog Denvera i Jute. Centar je posle jednog duela sa Rudijem Goberom završio na parketu.

U pitanju je povreda kolena, a Denver je na tom meču poražen sa 122:110, a Jokić je i pored odsustva sa parketa u većem delu meča bio najbolji u timu Nagetsa sa 24 poena i po šest skokova i asistencija.

Prema poslednjim najavama, srpski centar neće dugo odsustvovati. I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na teren će se vratiti za nekoliko dana.

Good news for Nikola Jokic.

The serbian big man has no structural damage to his knee, and it could be just a contusion.

Everything will be ok for him in few days.#Basketball #Baloncesto #Injury #NBA #NikolaJokic #Jokic #DenverNuggets #MileHighBasketball #Denver #Nuggets #Srbija

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) October 27, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.