OVO SE NA MAKSIMIRU NE VIĐA ČESTO: Srbin dao gol za Dinamo i PREKRSTIO SE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 10:44

OVO SE NA MAKSIMIRU NE VIĐA ČESTO: Srbin dao gol za Dinamo i PREKRSTIO SE (VIDEO)

Blistao u finišu meča.

Dinamo iz Zagreba je silovito započeo novu sezonu, pošto je u 1. kolu pobedio vicešampiona Lokomotivu sa 6:0. Doprinos pobedi dao je i srpski fudbaler, Komnen Andrić, novo-staro lice u redovima Modrih.

On se nedavno vratio na Maksimir posle pozajmice Interu iz Zaprešića i već na prvom meču za Dinamo u novoj sezoni postigao gol.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Andrić je u igru ušao u 79. minutu, u momentima kada je Dinamo već vodio sa 4:0 posle dva gola Majera i uz jedan Gavranovića i Oršića. Nije mu na terenu bilo potrebno ni minut, a već je upisao asistenciju, pošto je sjajno pronašao Luku Ivanušeca i Dinamo je već tada imao 5:0.

Tačku na i stavio je upravo Andrić golom u 89. minutu, kada je primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo se i pogodio  mrežu rivala.

Posle gola prekrstio se, pogledao u nebo, a ova emotivna proslava bila je posvećena njegovom sinu Mateu koji je nedavno došao na svet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.