OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Navijači na Kamp nou za veliki DERBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 10:43

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Navijači na "Kamp nou" za veliki DERBI

Sjajna vest.

Poslednji meč grupe G Lige šampiona između fudbalera Barselone i Juventusa mogao bi da se igra pred određenim brojem gledalaca na stadionu Kamp Nou.

Susret između španske i italijanske ekipe na programu je 8. decembra, a katalonska regionalna vlada najavila da bi Barselona mogla da otvori svoj stadion Kamp Nou za određeni broj gledalaca.

I Barselona i Real Madrid su poraženi prethodnog vikenda, pa je Real onda izgubio kod kuće od Šahtjora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ligi šampiona. Dakle, i jedni i drugi dolaze danas na El Klasiko (16.00) u lošem raspoloženju, a ko ovde izgubi - crno mu se piše. Kvota na Barselonu je 2,20, na Real 3,25, na iks 3,45, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

- Razgovarali smo s klubom oko postupnog povratka navijača i došli smo do zaključka da je to tema koju treba razmatrati od utakmice do utakmice. U prvoj fazi bi na Kamp Nou moglo biti od tri do pet hiljada osoba, a potom bi se u skladu sa epidemiološkom situacijom, taj broj mogao povećati. Mislim da bi protokoli mogli biti spremni upravo za utakmicu Lige šampiona protiv Juventusa 8. decembra, ako se situacija ne pogorša - rekao je katalonski generalni direktor za sport Đerard Figueras za lokalni sportski dnevnik Sport.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.