OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Majdov PORAŽEN na startu od Nemca! Srbija ostala bez VIĐENE medalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 06:39

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Majdov PORAŽEN na startu od Nemca! Srbija ostala bez VIĐENE medalje!

Šok i neverica.

Srpski džudista Nemanja Majdov poražen je već u prvom kolu Olimpijskih igara od Nemca Eduarda Tripela, u kategoriji do 90 kg.

Njega je vazarijem 40 sekundi pre kraja savladao Nemac Eduard Tripel, koji ga je pobedio drugi put ove godine.

Majdov je delovao mirno i strpljivo na startu borbe, uprkos agresivnim pokušajima Nemca.

Upao je u zahvat minut i po pre kraja borbe, ali se izvukao posle pet sekundi, ipak, na 40 sekundi pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraja napravio je grešku koju Tripel nije propustio i usledio je čist vazari od strane nemačkog džudiste.

Tripel je potom izbegao napad Majdova 20 sekundi pre kraja. Srbin je morao da krene svom snagom, tražio je bacanje, ali nije uspeo.

Ovom porazu svetskog šampiona iz 2017. godine se niko nije nadao, a Majdov je bio među našim predstavnicima u Tokiju od koga se očekivala medalja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.