OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Iznenađenje posle meča Hrvatske i Belgije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 21:16

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Iznenađenje posle meča Hrvatske i Belgije

Belgijanci završili učešće na Mondijalu.

Belgija je ostala bez plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva. Romelu Lukaku se ispromašivao u finišu utakmice sa Hrvatskom, a remi bez golova ostavio je “crvene đavole” na trećoj poziciji F grupe.

U nokaut fazu Mundijala plasirali su se Maroko i Hrvatska, a selektor Belgije Roberto Martinez je doneo čvrstu odluku da napusti kormilo nacionalnog tima.

- Ne mogu dalje. Ovo je bila moja poslednja utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na klupi Belgije. Oprostio sam se od igrača i saradnika. Doneo sam odluku neposredno pre početka šampionata, otišao bih i da smo postali prvaci sveta – rekao je Martinez.

Roberto Martínez has confirmed he is no longer Belgium manager after their World Cup exit 🇧🇪 pic.twitter.com/6wI0twnXjY

— B/R Football (@brfootball) December 1, 2022

Španski trener bio je na čelu Belgije od 2016. godine, a na Mundijalu u Rusiji pre četiri godine vodio je ovu reprezentaciju do trećeg mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.