OVO JE SPORNI TRENUTAK: Snimak kad Rus priprema publiku, pominje Novaka, a onda DIVLJAČKA REAKCIJA! Samo se nasmejao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 16:10

OVO JE SPORNI TRENUTAK: Snimak kad Rus priprema publiku, pominje Novaka, a onda DIVLJAČKA REAKCIJA! Samo se nasmejao (VIDEO)

Australijanci dotakli dno odavno, ali i dalje grebu da stignu još niže.

Drugi reket sveta Danil Medvedev je slavio u četvrtfinalu Australijan opena protiv Feliksa Ože Alijasima rezultatom 2:3 (6:7 (4:7), 3:6, 7:6 (7:2), 7:5), 4:6).

Voditelj Džim Kurijer ga je posle meča pitao kako se osećao na meč-lopti, a Medvedev je priznao da mu je kroz glavu prošao niko drugi nego Novak Đoković.

- Meč lopta? Nemam pojma. Na meč-lopti sam uspeo da dobro odserviram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali da je bio drugi servis, ko zna šta bi bilo. Na svaki meč dolazim sa puno stvari, nosim dosta majica i nikada ne mogu da zakopčam torbu. Sada je prazna, eto kakav je meč bio -  rekao je Medvedev, pa nastavio:

- Feliks je servirao neverovatno, igrao je i servirao sjajno. Nisam znao šta da radim. Ne znam da li će publici ovo da se dopadne ovo što ću reći, ali pitao sam sebe: 'Šta bi Novak uradio u ovom momentu'? - rekao je Medvedev i izazvao različite reakcije publike, ali uglavnom zvižduke.

"I asked myself 'what would Novak do?'" 😬

Fair to say Medvedev got a mixed reaction when he revealed his comeback inspiration! 😲#AusOpen - Live on Channel 9 and 9Now pic.twitter.com/WQRAgFtdu5

— Wide World of Sports (@wwos) January 26, 2022

Na snimku možete videti taj trenutak kad je Medvedev pomenuo Novaka i čuti kako je publika reagovala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.