OVO JE NEOČEKIVANO: Stranac se seli u komšiluk, a klub je prilično nepoznat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:39

OVO JE NEOČEKIVANO: Stranac se seli u komšiluk, a klub je prilično nepoznat!

Novo poglavlje u karijeri.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebisilio na pragu je novog angažmana. Naime, Holanđanin je od februara bez kluba, a uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Voluntarijem iz Rumunije.

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar.

Ebisilio je na Marakanu stigao leta 2018. godine, ali posle dobrog starta nije uspeo da se nametne Vladanu Milojeviću, pa je svoju sreću potražio u Džubilu Ivati iz Japana.

Sada je 29-godišnji fudbaler dobio priliku da se vrati u evropski fudbal, a ozvaničenje dogovora se uskoro očekuje.

Voluntari se nakon šest odigranih kola nalazi na šestom mestu rumunskog šampionata sa 10 osvojenih bodova.

Former Ajax starlet Lorenzo Ebecilio is in advanced talks with FC Voluntari in Liga 1. Could be quite a move for one of the most poorly supported clubs in the Romanian top flight.

— Emanuel Roşu (@Emishor) October 18, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.