OVО NIJE REALNО: Ana Rajković pokazala kako izgleda svega dva dana posle porođaja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 15:51

OVО NIJE REALNО: Ana Rajković pokazala kako izgleda svega dva dana posle porođaja (FOTO)

Jednom slikom oduševila sve.

Pre dva dana, porodica Rajković postala je brojnija za još jednog člana. Manekenka Ana je u Beogradu na svet donela sina kome su presrećni roditelji dali ime Tadija.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Lids - Vulverhempton.

Kako ona i Predrag važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj sceni, jasno je da je drugi sin, druga kruna njihove velike ljubavi.

Oni su se po drugi put ostvarili u najlepšoj ulozi, a Relja je postao stariji brat.

Kako to obično biva, došlo je vreme da mama i beba napuste porodilište i da porodica Rajković ponovo bude na okupu.

Lepa Ana je sa pratiocima na Instagramu podelila sliku, kako izgleda samo dva dana posle porođaja i malo je reći da je sve ostavila bez teksta.

Manekenka izgleda kao da nikada nije ni bila trudna, devojačka linija je već tu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.