OTVORIO SE ZA SVE PARE: Mitrović kupio na Vračaru penthus na dva sprata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 18:17

OTVORIO SE ZA SVE PARE: Mitrović kupio na Vračaru penthus na dva sprata (FOTO)

Reprezentativac Srbije imao odličnu sezonu.

Reprezentativac Srbije Aeksandar Mitrović odlučio je da u Beogradu kupi nekretninu koju do sada nije posedovao u glavnom gradu Srbije. Napadač Fulama rođen u Smederevu nedavno je, kako saznaje ''Telegraf'' kupio zuzetno luksuzan penthaus na Vračaru.

Mitrović je za penthaus na dva nivoa platio 800.000 evra, a pored toga vlasnik je i zgrade na Kopaoniku u kojem ima sedam apartmana koje izdaje.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @janjickristina on Jul 4, 2019 at 2:37am PDT

Ove sezone je Mitrović u odličnoj formi pošto je postigao 23 gola i najbolji je strelac ne samo Fulama, već i Čepionšipa. Privukao je pažnju nekoliko premijerligaških klubova, a navodno bi vrednost transfera mogla da bue zmeđu 25 i 30 miliona evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.