OTKRIVENO - KANGA IDE U PARIZ: A sudbina Boaćija i Pavkova - sad je JASNO! Evo ŠTA je sa POVREĐENIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 18:23

OTKRIVENO - KANGA IDE U PARIZ: A sudbina Boaćija i Pavkova - sad je JASNO! Evo ŠTA je sa POVREĐENIMA

Počinje nova sezona.

Doba je korone, a fudbalska sezona se nastavlja. Posle okončanih priprema, Crvenu zvezdu očekuje prvo kolo Superlige Srbije, a na otvaranju na svom stadionu igraju protiv Novog Pazara u subotu od 19 sati.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, održao je danas konferenciju za štampu pred početak nove sezone i istakao je da je zadovoljan pripremama, da spremno čeka meč sa Pazarcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i kako je došlo do toga da broj "8" u novoj sezoni nosi povratnik Gelor Kanga, a ne Mirko Ivanić kao do sada (više o tome pročitajte na OVOM linku).

"Srpski" Sakramento prvi meč od restarta NBA lige igra noćas (02.00) protiv San Antonija. Kvota na Kingse je 1,65, dok je kec na Sparse 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

Stanković je otkrio i da Gabonac mora da otputuje u Pariz na kratko, a prokomentarisao je i situaciju sa Milanom Pavkovim i Ričmondom Boaćijem koji se oporavljaju od povrede.

- Kanga treba da ode u Pariz da pokupi stvari, pa da se vrati. Trenirao je individualno dvadesetak dana, testiraćemo ga da vidimo šta i kako, ali mislim da će biti u potpunosti spreman za dve nedelje. Što se pozicije tiče, on može mnogo toga da igra. Videću još šta i kako, ali neću tražiti nešto nemoguće od njega - rekao je šef struke crveno-belih.

Zdravstveni bilten je pozitivan, zbog čega je trener Zvezde zadovoljan.

- Ben i Gavrić su se u potpunosti vratili, tu su i Boaći i Pavkov, ali su i oni još malo sa strane, polako ih vraćamo. Što se Kataia tiče, on je pre dolaska na pripreme bio na odmoru skoro četiri nedelje. Ako ima problem, makar i minimalan, gledaćemo da ga ne napregnemo. On je zaista odradio fenomenalne pripreme. Ako bude spreman - igraće, ali moramo da budemo pažljivi, Katai je veoma značajan za nas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Surdulički Radnik u Beogradu počinje novu sezonu u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2020, 10:05

Prvi meč u novoj sezoni Superlige surdulički Radnik odigraće u subotu, 1. avgusta od 19:30 sa Voždovcem u Beogradu. Trener Simo Krunić kaže da će biti teško i zbog imena protivnika i veštačkog terena, ali očekuje od svoje ekipe maksimalnu posvećenost.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.