OSTAJE NA PIRINEJIMA: Dijego Kosta ima novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 19:11

OSTAJE NA PIRINEJIMA: Dijego Kosta ima novi klub (FOTO)

Ovu ponudu nije mogao da odbije.

Doskorašnji napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta karijeru će nastaviti u komšiluku. Novi klub kontraverznog napadača biće Benfika.

Ponuda portugalskog velikana je najbolja koju je Kosta dobio - nude mu platu  od tri miliona evra i bonus od tri miliona evra za potpis.

Benfica shows interest in signing Diego Costa 🇪🇸, who is still without a team. Benfica offers a €3M signing bonus + salary €3M net per >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << season. pic.twitter.com/3rSiw7Itl9

— ST. ACQUAH (@AcquahSt) March 8, 2021

Dijego Kosta je raskinuo ugovor sa Atletikom u decembru, imao je ponude iz Premijer lige, ali izgleda da mu nisu bile dovoljno primamljive.

Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

Podsetimo, Kosta  je u dva navrata branio boje Atletika, a između je tri sezone nosio dres Čelsija.

Za reprezentacija Španije odigrao je  24 meča i postigao 10 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.