OPŠTA TUČA NA TIGANJU: Neviđeni HAOS na meču Fejenorda i Atletika! Sevale PESNICE, pala je i KRV (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 19:28

OPŠTA TUČA NA TIGANJU: Neviđeni HAOS na meču Fejenorda i Atletika! Sevale PESNICE, pala je i KRV (VIDEO)

Morao je i Simeone da uleti.

Utakmica između Fejenorda i madridskog Atletika bila je sve osim prijateljske, iako zvanično nije imala rezultatski značaj.

Sjajno je Partizan otvorio sezonu, a u četvrtak je remizirao na gostovanju Sočiju i napravio dobru poziciju za prolaz dalje u Evropi, pa pun samopouzdanja večeras (21.00) gostuje Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan.

Opšta tuča fudbalera oba tima, obeležila je duel na "Tiganju" posle naizgled bezazlenog faula. Akteri su tada prešli u kavgu, umešali su se i ostali, pa je pala i krv. Sve je rezultiralo crvenim kartonom za napadača "Jorgandžija" Janika Karaska.

Prgavi reprezentativac Belgije je najpe oborio levog beka Fejenorda Malasiju, a potom mu je pritrčao Kokču i žestoko napao Karaska, koji je izgubio glavu dok je šutirao rivala u trenucima kada je ovaj ležao na travi.

Janik je napao Kokčua i počeo da ga hvata za gušu, došli je do žestokog sukoba svih aktera na terenu, a sa klupe je utrčao čak i Dijego Simeone da smiri strasti.

Kada je trener Atletika Simeone gurao Karaska ka svojoj polovini, arbitar je već presudio i pokazao vinovniku incidenta crveni karton, posle čega je meč.

Fejenord je slavio na kraju sa 2:1, golovima Linsena (18.) i Banisa u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, dok je izjednačenje Madriđanima doneo Anhel Korea u 83. minutu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.