ON ZNA ZAŠTO SMO ISPALI! Rade Bogdanović iskreno o eliminaciji Orlova, ovo je po njemu KLJUČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 23:38

ON ZNA ZAŠTO SMO ISPALI! Rade Bogdanović iskreno o eliminaciji Orlova, ovo je po njemu KLJUČNO

Ponovo bez dlake na jeziku.

Nekadašnji fudbaler i sada analitičar, Rade Bogdanović govorio je u emisiji RTS-a "Biser pustinje" o eliminaciji Srbije sa ovogodišnjeg Mundijala.

- Danasnja utakmica je uh....Bilo je uzbuđenja i nervoze, meni je teže bilo protiv Kameruna, ali danas smo loše otvorili meč već u prvoj minuti jer su imali šansu. Posle smo nesrećno primili gol, vratili smo se, imali smo fenomenalnu šansu, pa smo se probudili sa dva sjajna gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da ne pametujem, ali fizička sprema nije bila na nivou, došli su igrači sa povredama, nema ritma, nema utakmica u nogama - rekao je Rade.

On se osvrnuo i na taktiku pod selektorom Draganom Strojkovićem Piksijem.

- Naš sistem igre je jako ofanzivan i rizičan, igrali smo napadčki, jedini smo koji smo došli da igramo fudbal bez klasičnih bekova, to je uvek rizičan fudbal, za gol više, ono ne trpi takav stil, otvaraju se šupljine u odbrani. Takav stil je izabrao selektor, on je dao rezultat u kavlifikacijama, velika takmičenja trpe drugi pristup. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.