ON NAJBOLJE ZNA ŠTA SE DESILO: Jovančić posle skrivljenog penala potpuno ISKREN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON NAJBOLJE ZNA ŠTA SE DESILO: Jovančić posle skrivljenog penala potpuno ISKREN (VIDEO)

Otovrio dušu.

Ekipe Crvene zvezde i Kopenhagena odigrale su meč bez pobednika na stadionu "Rajko Mitić" (više pročitajte OVDE), a opšti utisak je da je šampion Srbije bio bolji rival. Ipak, portugalski sudija Tijago Martins je u završnici utakmice pokazao na belu tačku posle starta Dušana Jovančića nad Pepom Bielom, a konačnih 1:1 je iz penala postavio Jonas Vind.

Novinare je posle utakmice zanimalo kako je Jovančić video tu situaciju kada je, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenju portugalskog arbitra, skrivio jedanaesterac.

- Nisam pogledao snimak. Povlačio sam nogu, ali iskreno ne znam šta bih rekao. I da je bio i da nije, to sad ništa ne menja - rekao je Jovančić.

Kompletnu izjavu pogledajte u sledećem video prilogu.

Spornu situaciju pogledajte u narednom video snimku.

U nastavku možete videti fotografije sa utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.