OMLADINCI U LŠ DOČEKUJU MIDTJILAND: Na ovom stadionu će se igrati meč, a zna se i zbog čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMLADINCI U LŠ DOČEKUJU MIDTJILAND: Na ovom stadionu će se igrati meč, a zna se i zbog čega

Utakmica na programu 4. marta.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića koji beleže sjajne rezultate na međunarodnoj sceni i koji su se plasirali u osminu finala najelitnijeg juniorskog takmičenja, odmeriće snage sa danskim Midtjilandom 4. marta u 16 časova na stadionu FK Voždovac, na 75. rođendan kluba. Omladinci crveno-belih prošli su grupu u kojoj su bili sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom, sa 11 osvojenih bodova, a potom i eliminisali Šerif u plej-ofu Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mlade i tako se plasirali među 16 najboljih juniorskih ekipa u Evropi.

- Osnovni razlog što smo doneli tu odluku je činjenica da stadion na Voždovcu ima veštačku podlogu. Naši omladinci treniraju iza juga Marakane na takvoj površini i logično je da tu igraju utakmice. Jednostavno je tako najbolje za igrače i gledali smo da oni budu najzadovoljniji. Na stadionu Voždovca se osećamo kao kod kuće. Zaista smo svaki put bili dobro ugošćeni i zadovoljstvo nam je da tu igramo utakmice najelitnijeg juniorskog takmičenja. Uz to, imamo i niz dobrih rezultata na tom stadionu, ostvarili smo dve pobede i remi i verujemo da će se ta tradicija nastaviti i u eliminacionoj fazi takmičenja - obrazložio je glavni trener omladinske škole Nikola Jelić.

Na žrebu u Nionu odlučeno je da će Crvena zvezda dočekati Midtjiland u osmini finala, a taj meč biće odigran 4. marta od 16 časova na stadionu FK Voždovac. Puleni Slavoljuba Đorđevića su saznali i potencijalne rivale u nastavku takmičenja, pa će Radulović, Lukić, Burmaz i društvo u slučaju eliminacije danskog tima, kao domaćini dočekati boljeg iz meča Ajaks - Atletiko Madrid 17. ili 18. marta. Završni turnir se igra u Nionu u periodu od 17. do 20. aprila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.