OMAŽ RONALDINJU: Levandovski na predstavljanju imitirao legendarnog Brazilca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 15:43

OMAŽ RONALDINJU: Levandovski na predstavljanju imitirao legendarnog Brazilca (VIDEO)

Oduševio Katalonce.

Prelazak Roberta Levadovskog iz Bajerna u Barselonu, najveći je transfer ovog leta, barem za sada, a Poljak se potrudio da njegovo predstavljanje na Nou Kampu bude svojevrsni omaž legendarnom Ronaldinju.

Levandovski je stigao u Barselonu u transferu vrednom 45.000.000 evra uz mogućnost bonusa od još 5.000.000 evra.

Kao što je običaj na predstavljanju pred navijačima, Levandovski se prvo obratio publici i čak je nekoliko pozdrava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslao na katalonskom jeziku. A onda je usledilo tradicionalno žongliranje.

Todos hemos recordado lo mismo.

🇵🇱 x 🇧🇷 pic.twitter.com/nbLLrDLoOH

— Iniestazo (@INIE8TAZO) August 5, 2022

Levandovski je uzeo loptu da bi je potom podigao na glavu. Nakon što ju je primirio na čelu, "Leva" ju je potom i poljubio, baš onako kako je to učinio Ronaldinjo na svom predstavljanju u Barsi 2003. godine.

Robert Lewandowski doing his thing in front of the home crowd 🌟

(via @FCBarcelona)pic.twitter.com/WLXXLcR9ez

— B/R Football (@brfootball) August 5, 2022

Ovako je to radio Ronaldinjo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.