OK Vojvodina predstavio tim za novu sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK Vojvodina predstavio tim za novu sezonu

Aktuelni šampioni, odbojkaši Vojvodine, predstavili su tim za narednu sezonu, u kojoj će pokušati da se domognu svih domaćih trofeja, ali i plasmana u evropska takmičenja.

Nova sezona, ali iste ambicije. To je samo jedna od poruka rukovodstva trostrukih uzastopnih šampiona naše zemlje, koju smo imali priliku da čujemo prilikom predstavljanja tima za narednu sezonu, a kako su se pokazala nova pojačanja, ocenio je šef stručnog štaba.

"Ja sam zadovoljan novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojačanjima, i verujem u njihov kvalitet. Ono što pokazuju na treninzima sigurno nam daje neku nadu da ćemo ovu sezonu izneti na pravi način. Sad nam ostaje da svi zajedno radimo na tome, pre svega na treninzima, a onda da prenesemo to na utakmice", kaže Siniša Gavrančić, trener OK Vojvodina.

Naš jedni predstavnik u Evropi, pokušaće da se domogne grupne faze Lige šampiona, što bi samo po sebi predstavljalo veliki uspeh.

"Iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening, sve to bolje deluje i izgleda. Mislim da imamo ozbiljne šanse u našem prvenstvu ali i Ligi šampiona, da dokažemo da je Vojvodina stvarno jedan svetski klub", kaže Stevan Simić, kapiten OK Vojvodina.

Odbojkaši Vojvodine, već narednog četvrtka, otvoriće sezonu utakmicom Superkupa, gde će dočekati prošlogodišnjeg osvajača kupa, ekipu "Crvene zvezde". To će ujedno biti dobra prilika za novosadske crveno-bele da osvoje ovај pehar, koji im izmiče već nekoliko sezona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.