OHI IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI: Napadač kojeg želi Zvezda blista, Omoižuanfo odveo Molde na prvo mesto (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 20:01

OHI IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI: Napadač kojeg želi Zvezda blista, Omoižuanfo odveo Molde na prvo mesto (VIDEO)

Snažni golgeter u fenomenalnoj seriji.

Napadač kojeg želi Crvena zvezda, Ohi Omoižuanfo (27), igra u životnoj formi. Norveški golgeter nigerijskih korena ponovo je zablistao u dresu Moldea.

Naime, Molde je u 8. kolu Elitserijen lige savladao Stabek na svom terenu rezlutatom 2:1, a junak trijumfa bio je snažni napadač.

Omoižuanfo je bio dvostruki strelac na Aker stadionu. Mrežu Stabeka i golmana Markusa Sandberga Ohi je tresao u 15. i 25. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jedini gol za goste delo je Kosukea Kinošite. Japanac je nadu svojoj ekipi dao u 65. minutu, međutim, ispostavilo se da je to bio samo počasni pogodak.

Molde je novom pobedom preuzeo čelo tabele Elitserijena sa 20 bodova. Bodo ima 19 uz utakmicu manje.

Omoižuanfo je fenomenalno započeo novu sezonu u Norveškoj, na 9 utakmica postigao je isto toliko golova uz jednu asistenciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.