OGNJEN MUDRINSKI PO POVRATKU NA TEREN: Sad više ne zavisi od mene

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEN MUDRINSKI PO POVRATKU NA TEREN: Sad više ne zavisi od mene

Napadač potpuno spreman za proleće

Čukarički je sa početkom zimskih priprema dobio i dva zanačajna pojačanja. Iako već mesecima u redovima Brđana, oporavljeni od teških povreda Ognjen Mudrinski i Aleksandar Kirovski zaoštrili su konkurenciju u ekipi Nenada Lalatovića.

Napadač Čukaričkog trenira sa saigračima od okupljanja, a danas je prvi put aktivno učestvovao u igri odigravši trijagonal u kojem je njegova, zelena, ekipa pobedila.

"Osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se dobro i više ne zavisi od mene da li ću zaigrati na prijateljskim utakmicama", kaže snažni centarfor i pojašnjava da je u periodu od okupljanja bio odsutan samo tokom uvodnih dana. "Propustio sam dva ili tri treninga sa ekipoom, međutim nadoknadio sam ih kroz rad sa Andrejom Milutinovićem, kondicionim trenerom specijalizovanim za oporavak. Ubrzo sam se priključio uključio saigračima na treninzima, najčešće sam bio džoker, jer veštačka podloga može da dovede do upale i zbog preventive se čuvam."

Mudrinski je operisao skočni zglob 2. oktobra prošle godine posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom.

"Nemam utakmice u nogama, trebaće mi vremena, ali dobro se osećam, nadam se da ću se ubrzo potpuno vratiti u konkurenciju", rekao je sigurni špic kog su posetioci prve prijateljske utakmice protiv Bačke, pre dva dana, videli na tribinama.

Napadač Čukaričkog rekao je i da nema strah od povratka na teren, a upitan kako bi opisao mesece oporavka prvo što je rekao je da nije bilo lako.

"Teško mi je palo što sam tako dugo odvojen od terena, ali sam imao sreće da sam u Čuki gde mi je obezbeđen oporavak na maksimalnom nivou. Devojka i porodica su uz mene 24 sata, u pozitivnom sam okruženju, pa i ja samo pozitivno razmišljam."

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mudrinski spreman, od Lalata zavisi kada će na teren

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski potpuno se oporavio od teške povrede i sada samo od Nenada Lalatovića zavisi kada će ga "baciti u vatru"...Veliki peh zadesio je pre tri meseca ekipu Čukaričkog, pošto je napadač Ognjen Mudrinski u derbiju sa Partizanom zadobio tešku povredu skočnog zgloba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.