OGLASIO SE GRBIĆ: Evo šta je bivši selektor Srbije rekao o ponudi da preuzme klupu Poljske

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 19:40

OGLASIO SE GRBIĆ: Evo šta je bivši selektor Srbije rekao o ponudi da preuzme klupu Poljske

Polaskan.

Proslavljeni srpski odbojkaš, a sada i uspešan trener Nikola Grbić, bio je prva želja poljske odbojkaške federacije da bude novi selektor te zemlje.

Poljaci su smenili Belgijanca Vitala Hejnena nakon što njihov tim na poslednjem Evropskom prvenstvu nije osvojio zlato uprkos prednosti domaćeg terena.

– Nađite mi jednog trenera na svetu koji ne bi voleo da bude trener poljske reprezentacije. Ovo je moj odgovor. Uostalom, da sam dobio takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponudu i rekao da me ne zanima, bio bih nenormalan - rekao je Grbić.

Bavarska mašina je zagrejana, ruši sve redom, a na Bajernovom meniju večeras (20.30) je Grojter Firt - kvota na dvojku je 1,12, a na kombinazziju 2&3+ 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grojter Firt - Bajern.

On je u protekloj sezoni ostvario istorijski uspeh pošto je po prvi put, pod njegovim vođstvom, jedna ekipa z te zemlje osvojila Ligu šampiona. Uradio je to sa sastavom Zaksa.

– Poljska je veoma jak tim koji je u stanju da ostvari najbolje rezultate, svaki trener želi da radi sa takvim timom. Dolaze i novi, mladi igrači, menja se generacija, ali ipak ovaj tim je u stanju da igra na najvišem nivou i da se bori za najveća ostvarenja. Imaju i izuzetne navijače - zaključio je Grbić

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa, zvezda filmova za odrasle i velika navijačica Vest Hema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.