OGLASILE SE KLADIONICE: Ako Zvezda POBEDI Napoli možete da NAPUNITE džepove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILE SE KLADIONICE: Ako Zvezda POBEDI Napoli možete da NAPUNITE džepove! (FOTO)

Srpski šampion debituje u elitnom takmičenju.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak počinju takmičenje u Ligi šampiona. Prvak Srbije ugostiće na stadionu "Rajko Mitić" Napoli od 21 čas, a kladionice su odredile kvote za meč prvog kola grupe "C".

PRED START U LIGI ŠAMPIONA: Zvezda saznala SJAJNU vest! (FOTO)

ŠMEKERSKI I ORIGINALNO: Ovako je Zvezda pozvala navijače na meč protiv Radnika (FOTO)

VEST KOJA ĆE RASTUŽITI DELIJE: UEFA donela odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o meču Crvene zvezde i Napolija (FOTO)

Još posle žreba u Nionu, bilo je jasno da je italijanski vicešampion favorit u duelu sa crveno-belima, pa se na njihovu pobedu u Beogradu "plaća" 1.48.

Ukoliko izabranici Vladana Milojevića iznenade osvajača UEFA kupa iz sezone 1988/89. i odigraju nerešeno, kladioci su na "x" stavili koeficijent 4.25.

Najviše može da se zaradi na Zvezdinu pobedu, čak 7.25 iznosi kvota na trijumf srpskog prvaka, što svaki navijač tima sa Marakane priželjkuje da se dogodi.

Za one koji vole da igraju na golove, 3+ iznosi 1.80, dok kvota na igru 0-2 iznosi 1,90.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.