OGLASILA SE ZVEZDA: Crveno-beli izdali saopštenje o stanju direktora Mrkele

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 09:18

OGLASILA SE ZVEZDA: Crveno-beli izdali saopštenje o stanju direktora Mrkele

Danas se igra meč u Milanu.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, nalazi se u bolnici pošto je oboleo od korona virusa. Povodom toga oglasili su se iz tabora crveno-belih

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš sportski direktor Mitar Mrkela pozitivan na korona virius. On se oseća dobro i ima blaže simptome. U uverenju da će tako i ostati FK Crvena zvezda svom sportskom direktoru želi brz i uspešan oporavak - navodi se u kratkom saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je 4. februara primio vakcinu protiv korona virusa, pa se očekuje da će ga to zaštiti. Otežavajuća okolnost je što spada u rizičnu grupu, jer ima problem sa srcem, s obzirom na to da ima ugrađena tri stenta.

Beograđani danas igraju protiv Milana revanš meč šesnaestine finala Liga Evrope. Dule se igra u Italiji i počinje u 21 čas, a u prvom meču pre sedam dana bilo je 2:2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.