ODUŽIO SE JOKANU: Mitrogol GOLČINOM i asistencijom SAMLEO lidera! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŽIO SE JOKANU: Mitrogol GOLČINOM i asistencijom SAMLEO lidera! (VIDEO)

Fulam trijumfovao u derbiju Čempionšipa protiv Vulverhemptona.

Fudbaleri Fulama nezadrživo grabe ka Premijer ligi. Ekipa koju sa klupe predvodi srpski menadžer Slaviša Jokanović savladao je Vulverhempton u derbiju Čempionšipa sa 2:0, a najzapaženiji igrač meča bio je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Mitrovic goal. pic.twitter.com/F76kJwPq2r

— NUFCThreatLevel (@NUFCThreatLevel) 24. фебруар 2018.

Nije pogrešio bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener Partizana kada je u poslednji čas iz Njukasla angažovao nekadašnjeg golgetera crno-belih, koji igra u sjajnoj formi. Mitrogol je protiv Vukova namestio prvi i postigao drugi pogodak, čime je pokazao da se Rafael Benitez ogrešio o Srbina tokom boravka na Sent Džejms Parku.

Bio je to drugi pogodak za Aleksandra Mitrovića u samo četiti dana, pošto je i u sredu zatresao mrežu Bristol Sitiju, kada je klub sa Krejven Kotidža remizirao (1:1). Ovakve vesti raduju i selektora Orlova Mladena Krstajića, pošto će Mitrogol predstavljati jednog od aduta Srbije, u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom za plasman u narednu rundu Mundijala.

Fulam je novom pobedom došao do 59 bodova i primakao se drugoplasiranom Kardifu na samo pet koraka. Velšani se trenutno nalaze na poziciji koja direktno vodi u Premijer ligu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.