ODUŠEVIO STANKOVIĆA: Evo kog igrača je trener Zvezde posebno nahvalio pred derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 15:36

ODUŠEVIO STANKOVIĆA: Evo kog igrača je trener Zvezde posebno nahvalio pred derbi

Dejan je bio impresioniran.

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova gostuju ekipi Partizana u 165. večitom derbiju, a strateg šampion Srbije, Dejan Stanković imao je posebne komplimente na račun svog defanzivca.

-Pošto vidim kako su se odvijale stvari u pričama posle Brage, pre svega bih hteo da pohvalim Gobelju. Zašto? Zato što je čuvao njihovog najboljeg igrača. Na stranu gol koji je primljen iz naših polugrešaka ili umora, ali oduševio me je protiv rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je mnogo zahtevan i kvalitetan - rekao je Stanković o Marku Gobeljiću.

Posle mnogo godina Partizan danas (18.00) ulazi u večiti derbi kao lider Superlige. I crno i crveno-beli slavili su u Evropi u četvrtak i postoje svi uslovi za dobar fudbal. Kvota na Partizan je 2,85, na Zvezdu 2,70, na iks 3,25, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Podsećamo, posle duže vremena, Partizan u derbi ulazi kao lider na tabeli, a ukoliko Zvezda želi da zasedne na čelo Superlige, moraće da osvoji sva tri boda na gostovanju.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.